Välkommen till Institutionen för engelska

Link: http://archive.csustan.edu/english/

Den engelska Institutionen erbjuder studenter en rad utbildningsprogram, spännande kurser och möjligheter för personal/elev interaktion. Guidade av övertygelsen att språk och litteratur formen liv och kulturer, institutionen fakulteten erbjuder både traditionella och moderna kurser. Studenter kan studera allt från Shakespeare till Mångkulturella Kalifornien Litteratur, från kurser i Milton till kurser i Genus och Sexualitet, Tidig Amerikansk Fångenskap Berättelser, Skräck i Litteratur och Kultur, Film, Manusförfattande, Massa deckare, eller barnlitteratur. Du ska lämna CSU Stanislaus förankrad i både klassisk och modern, och du ska vara väl förberedd att flytta till forskarutbildning eller en karriär att ha befäst ditt analytiska och kommunikativa kompetens och skaparkraft.
Engelska Majors kan tjäna en examen i Litteraturvetenskap, TESOL, eller lärarutbildning. Vi har en låg fakulteten till elev-förhållande, vilket tillåter oss att vara tillgängliga för studenter och innovativa i vår leverans av kurser. Tveka inte att kontakta någon av fakulteten med frågor eller för mer information om en examen i engelska från CSU Stanislaus.

Leave a Reply