Korduma Kippuvad Küsimused (Kkk)

link: http://www.genuki.org.uk/org/faq

Vastused vastavalt GENUKI

Uustulnukad sugupuu sageli on küsimused, mis võivad kergesti vastatud viitega GENUKI. Käesolevas KKK lehekülg on anda otsesed seosed mõned GENUKI teabeallikad, mis on kõige sagedamini küsitakse, mida GENUKI külastajad, küsimused nii umbes sugupuu üldiselt ja selle saidi kohta eriti.

1. Mis on GENUKI?

Eesmärk GENUKI on olla terviklik virtuaalne viide raamatukogu genealoogiliste teavet, mis on oluline, et Briti Saared, st Suurbritannia (Inglismaa, Wales, Šotimaa), Põhja-Iirimaa, Iirimaa, Mani saar ja kanalisaared.

See on organiseeritud nii, et seda oleks lihtne leida, millist teavet selle kohta, millised teemad on kättesaadavad internetis, mis on seotud antud geograafilistes paikkondades (isegi alla valla tasandil). Siiski, see ei ole lihtsalt lingid teabe mujal vaid see sisaldab ka suur ja üha kasvav kogum, mis on spetsiaalselt toodetud lehelt (peaaegu soetada 115 000, mis sisaldab üle 5 Gbytes teksti, Märts 2014).

GENUKI on mitteärilistel eesmärkidel, ja see ei ole seotud ühegi äriline organisatsioon. Ta ei tegele ühegi reklaami või sponsoreeritud linke, kus me pakkuda seosed kaubandus teenuseid, see on ainult teavitamise eesmärgil ning ei too kaasa kinnitus. Kõik materjalid GENUKI on ette nähtud vabatahtlike rühm, ja GENUKI organisatsioon on asutatud charitable trusti. Hoolekogu ja nende kontaktandmed on toodud aadressil: www.genuki.org.uk/org/#About.

Peamine teave, mis on esitatud GENUKI on seotud esmase genealoogiliste arhivaalide (nt valla registrite ja loenduse andmed) ja institutsioonid, mis neid kinni hoida (nt rekord kontorid ja raamatukogudes). See ei tohi sisaldada materjali, mis on seotud üksikisiku ees-ja perekonnanimi, lineages ja peredele, mis on koostatud individuaalne genealogists, nagu üksikisiku perekonna-puud, mis on olemas palju muid online hoidlates.

Palju põhjalikuma kirjelduse, mis on saadaval GENUKI ja kuidas see on korraldatud võib leida Juhendi esmakordsel Kasutajate Need Lehed, mis on seotud alates GENUKI kodulehekülg.

Muide, rohkem vabatahtlikke, kes soovivad liituda GENUKI vaeva on alati teretulnud – vt GENUKI Abi Tahtsin – lehelt (või tehke “võimalikele toetajatele” link kodulehele.

2. Ma olen uus sugupuu. Kuidas ma alustan?

Seal on palju online õpetused, et aidata teil alustada. GENUKI on põhiline Alustamine Sugupuu lehe linkidega ulatuslikum materjal nagu Roy Stockdill Algajaid ” Juhend Sugupuu & Perekonna Ajalugu. Muud kasulikku tutvustavaid materjale kaugemale GENUKI hulka kuuluvad:

SUURBRITANNIA rahvusarhiiv ei ole üldine sissejuhatus perekonna ajalugu, kuid selle kogumine materjalide Otsin inimene?(link on väline) on lühike ja autoriteetne juhendid, et kõik peamised liigid Briti genealoogiliste rekord.

Konkreetseid nõuandeid, kuidas algas Šoti ja Iiri perekonna ajalugu on leitud:

Lingid paljude teiste sissejuhatav juhendid on aadressil Algajatele Juhendid, Hints & Tips(link on väline) lehekülg aadressil Cyndi Nimekirja.
Vaatamata jõukusele online-vahendeid, see on ikka hea mõte, et lugeda ühe või mitme palju sissejuhatav raamatute teemal. Mõned soovitatavad pealkirjad on noteeritud GENUKI Alustamine Sugupuu lehelt. Pidage meeles, et mõned vanemad, perekonna ajaloo raamatuid oma kohaliku raamatukogu on tõsiselt aegunud seoses suureneb keha genealoogiliste arhivaalide kättesaadavad internetis. Aga nad jäävad kasulik põhitõdesid sugupuu ja kuidas kasutada varasemad andmed perekonna ajalugu.

Kui olete uurides Briti või Iiri päritolu esivanemad väljastpoolt Briti Saared, võite leida ka GENUKI Uurides Välismaalt page kasulik.

3. Kuidas leida konkreetse koha?

Muidugi, seal on palju online tööriistu asukoha kohti, kuid need kõik on praegu pigem kui ajaloolist teavet perekonna ajalugu.

GENUKI on mitmeid vahendeid asukoha kohti:

 • GENUKI geograafilise leksikoni hõlmab kogu Briti Saartel . Ulatus (kindlustusega hõlmatus, varieerub maakond maakonna järgi (ja katvus kanalisaared on piiratud). Kuid üldiselt GENUKI geograafilise leksikoni nimekirjad, mitte ainult kõik linnad ja vallad maakonnas, ja paljudel juhtudel ka palju väiksemates kohtades. Otsingu tulemusi saab vaadata kaardil, ja loetelu naabruses kohtades on saadaval.
 • GENUKI Kiriku Andmebaasi on ette nähtud loetletakse kõigi varasemate ja praeguste kiriku hooned jooksul Briti Saartele. See hõlmab kõik kirikud Rajatud Kirik ja andmed ehitiste kohta teiste konfessioonide on lisatud. Leviala sõltub county, ja seal on vähe kirjeid, kui on veel Iirimaa ja puudub Mani või kanalisaartelt. Kõik kanded anda ligikaudse asukoha, kuid võimalikult kanded täpsed grid viide, kuupäev sihtasutus, kuupäeva ja varaseim säilinud dokumendid. Seal on ka lingid kaart ja fotod kirik.
 • GENUKI on loetelu Registreerimine Linnaosade Inglismaal ja Walesis(link on väline) loendid kõik kohad, mis sisaldab iga registreerimine linnaosade alates 1837 tänapäevani, mis on aluseks, kuidas sünni, abielu ja surma sertifikaadid on välja antud ja arhiveeritud. Täiendavad see on allalaaditav Indeks Kohad Inglismaal Ja Walesis(link on väline), mis näitab, mille jaoks registreerimist linnaosa eriline koht kuulub. Erinevalt GENUKI geograafilise leksikoni, need indeksid hõlmavad ainult Inglismaa ja Wales ja koosneb ainult tsiviil vald nimetused, mida kasutatakse Üldise Registri Büroo.
 • GENUKI on ka andmebaas Kohti 1891 loenduse, mis hõlmab ka Inglismaal, Walesis ja Mani saarel.

GENUKI on lingid teistele kasulik gazetteers all “Gazetteers” rubriik lehekülgedel üksikute komponentide Briti Saartel:

Mõned GENUKI maakonna lehti on ka kohalike gazetteers.

4. On perekonna ajalugu, ühiskonna minu ala huvi?

Perekonna ajalugu, ühiskond on kasulik kahel eesmärgil: kohaliku ühiskonna pakub ideaalne koht, kus saab kohtuda teiste pere ajaloolased, kes elavad oma valdkonnas; perekonna ajalugu ühiskond hõlmab ala, kus teie esivanemad elanud on hea allikas abi ja nõu paikkondades ja dokumendid asjaomase oma teadus. Paljud ühiskonnad on oluliselt raamatukogude ja salvestada transkriptsioone oma ala.

Lisaks rahvuslike seltside, on kohalike ühiskondade jaoks kõige maakondades ja paljudes väiksemates kohtades. GENUKI on loetelu Pere Ajalugu ja Sugupuu Ühiskonna lingid veebisaitidele kõik need, korraldatud riik ja maakond.

Seal on ka mitmeid spetsialisti ühiskond, mis on pühendatud eelkõige ameteid, usuliste rühmituste ja esivanemad, kes tulid või veedetud aega välismaal. Kõik on loetletud peamised Pere Ajalugu ja Sugupuu Ühiskonna lehelt.

Lingid maakond ühiskond peab ka leida asjakohaseid GENUKI maakonna lehti.

5. Kus ma saan aidata genealoogiliste probleem?

Online-foorumid on ideaalsed kohad otsida abi pere ajaloo probleeme, samuti annab võimaluse arutada ja üldine genealoogiliste küsimustega. GENUKI on Sugupuu arutelurühmad lehekülg, kus on loetletud:

 • Kõik sugupuu meililistide asjakohased Briti ja Iiri perekonnas. Enamik neist hõlmavad üksikute maakondade või asukohad, kuid on olemas ka mitte-geograafiline nimekirjad, mis hõlmab eelkõige ameteid, sõjalise sugupuu, sisserändajad või teatud riikides.
 • Peamisi alade veebipõhine foorumites või teadetetahvlid asjakohased Briti ja Iiri sugupuu, millest Briti-Sugupuu(link on väline) ja Rootschat(link on väline) on tähelepanu keskpunktis Briti Saartel.

Eest meililistides, mis lähevad kaugemale Briti Saared, konsulteerida hilja John Fuller Sugupuu Ressursid Internetis(link on väline). Siiski veebipõhise arutelu foorumid on nüüd populaarsem kui meililistide ja suurim kollektsioon need on saadaval ühiselt aadressil Esivanemad(link on väline) ja RootsWeb(link on väline).

Sotsiaalse meedia saidid nagu Facebook(link on väline) on paljude rühmade jaoks genealoogiliste huvidele – vt Genuki terviklik loetelu Facebook lehtede ja rühmade kohta ÜHENDKUNINGRIIGI ja Iiri Sugupuu ja Ajalugu. (Pange tähele, et mõned rühmad on suletud ja seda ei saa vaadelda ilma Facebook sisse logida.)

Offline, liitudes perekonna ajalugu, ühiskond annab teile juurdepääsu suur hulk teadmisi. Asjaomaste kohaliku Maakonna Rekord peaks ametil olema võimalik aidata mis tahes küsimustes, mis on seotud kohaliku genealoogiliste arhivaalide.

Palun pange tähele, et GENUKI on viide kättetoimetamine ainult ja ei saa taotlustele abi sugupuu probleeme.

6. Kuidas kontakteeruda teistega uurides minu perekonnanimed?

On kaks peamist võimalust, asukoha teised, kes on uurinud sama peredele või ees-ja perekonnanimi, kui sa:

 1. Online perekonnanimi nimekirjad on kontaktandmed inimesed, uurides eelkõige perekonnanimed konkreetse maakonna. Kui GENUKI Perekonnanimi Nimekirjad lehel on lingid kolme Perekonnanimi Loetelu saidid, kus on riikliku ulatusega ja 20 või nii nimekirjad üksikute maakondade. Paljud Perekonna Ajalugu, Ühiskond on nimekirja perekonnanimede on uurinud liikmed ja paljudel juhtudel need on kättesaadavad internetis, et mitte-liikmed – vt GENUKI Pere Ajalugu ja Sugupuu Ühiskonna lehekülje lingid ühiskonna veebilehtedele. Gildi Üks-Nimi Uuringud on registreeri(link on väline) 8,300 ees-ja perekonnanimi ja variandid on uurinud liikmed.
 2. Sugupuu andmebaasid on täielik pedigrees koos kontaktandmed tõlkijatele. Enamik neist juhivad äriandmete teenuseid, kuigi mõnel juhul pedigrees võib postitatud ja otsida tasuta. GENUKI on loetelu pole nende teenuseid, kuna nad ei piirdu Briti ja Iiri pedigrees, kuid Cyndi on Nimekiri on lühike kirjeldus ja seoseid peamiste saite oma Tüvega Seotud Andmebaaside(link on väline) lehelt.

Foorumites eriti kohtades võib olla kasulik ka, muutes kontaktid.

7. Kuidas ma teada perekonna ajalugu messidel, loenguid, kursusi ja muid üritusi?

GENUKI on oma sugupuu sündmuste kalender, GENFI(link on väline) (Genealoogiliste Sündmused ja Tegevused). Siin on kirjas sündmused, avalikud nagu messid ja avatud uste päevadel, samuti loenguid, seminare ja kursuseid perekonna ajalugu organisatsioone, mis, isegi kui on peamiselt suunatud oma liikmetele, on avatud ka mitteliikmetele. (See ei hõlma siiski kursustel kohalikud omavalitsused või regulaarsed igakuised koosolekud perekonna ajalugu, ühiskond.)

Lehel on lingid paljude teiste muude ürituste loendeid, näiteks need, rahvusarhiiv, Gildi Üks-Nimi Uuringud ja mitmed üksikute ühiskond.

8. Kuidas leida sündi/abielu/surma esivanem?

Kui sündmus toimus pärast algust kodaniku registreerimine (1837 for England & Walesis, 1855 Šotimaa, ja 1864 Iirimaa), on sul võimalik saada koopia originaal sertifikaat (vt. järgmist punkti.
Kui sündmus toimus enne kandmist rahvastikuregistrisse, peate konsulteerima vald registrite andmed ristimisest, abielude ja matustest. (Ristimine ja matmine andmed sisaldavad mõnikord ka sünniaeg ja surm.) Tegelikult vald registrite võib olla kasulik ka ürituste peale hakata tsiviil-registreerimine, eriti kirik pulm, kus kiriku salvestada ja abielutunnistus peaks olema identne.

Võimalusel vald registrite kuupäeva 1538 ja paljud ei start alles hiljem või on oluline varakult lüngad. Sa oled väga ebatõenäoline, et leida mis tahes andmed varasema sünni -, abielu või surma, välja arvatud juhul, kui teie esivanem pärines aadli või gentry, oli piisavalt rikkad, et lahkuda, või suri on enneaegne surm, mis nõuavad inkvisitsioon surmajärgne.

9. Kuidas on mul võimalik saada koopia sündi/abielu/surmatunnistus?

Inglismaa ja Wales, see on selgitatud GENUKI Tsiviil Registreerimise Inglismaal ja Walesis lehelt. Pane tähele, et ei sertifikaadid on kättesaadavad internetis, kuid Üldiselt Registri Büroo (GRO) on online – Sertifikaadi tellimine teenust(link on väline). Täita online-vormi, siis ideaalis vaja tsiteerida täis tunnistuse viitega. Neid viiteid võib leida online versioonid GRO indeksid. Inglismaa ja Walesi kohta, puuduvad ametlikud koopiad nendest online, kuid osalise andmebaasi saab tutvuda tasuta FreeBMD(link on väline) ja paljud kaubanduslikud andmed-teenused on täielik koopia indeks. Tuleb hoiatada, aga: originaal indeksid on tõestatud, et sisaldavad mitmeid vigu ja puudusi ning paljud kanded varasemate aastatega on raske dešifreerida.

Šotimaa, GENUKI Sissejuhatus Šoti Perekonna Ajalugu selgitab, kuidas saada Šoti sertifikaadid, ja täielik indeksid on saadaval internetis, aadressil ScotlandsPeople(link on väline).Uuemad sertifikaadid peavad olema tellitud, kuid vanemad sertifikaate saab vaadata online.

Iiri sertifikaadid vaata teemat Tsiviil Registreerimine GENUKI Iirimaa lehel. Pere Otsing on Iirimaa, Tsiviil Registreerimise Indeksid, 1845-1958(link on väline) ei Esivanemad UK(link on väline). Kasutades viited, mis on saadud nende veebisaidid on võimalik, et sertifikaate Iiri GRO(link on väline)

Post-1922 Põhja-Iiri BMD sertifikaadid ühendust Üldine Registri Büroo Põhja-Iirimaa (GRONI)(link on väline).

Inglismaal ja Walesis, teine võimalus on, et sertifikaat ei ole alates GRO kuid kohaliku Registri Büroo väljastanud originaal. Seda käsitletakse järgmises jaotises.

10. Kuidas leida aadressi Kohaliku Registri Büroo?

Mõned kohalikud Registri Bürood on panna oma tunnistuse indeksid online ja need on täpsem kui GRO on indeksid. Nende lingid on aadressil UKBMD(link on väline).

See võib olla raske kindlaks teha, mis on õige kaasaegne kohaliku Registri Büroo kindlas kohas, sest perioodiline korraldamine nii kohalikul registreerimise servce ja kohalikud omavalitsused. Saate kasutada GENUKI Index Kohad Inglismaal ja Walesis(link on väline), et määrata asjakohane Register Office), ja siis loetelu, Registri Bürood, et leida oma kontaktandmed.

Šotimaa, puudub reaalne vajadus leida kohaliku registripidaja, nagu Šoti kodaniku registreerimine on rohkem, mugavalt ja odavalt saadud kaudu ScotlandsPeople(link on väline).

11. Mida loenduse andmed on saadaval?

GENUKI ‘ lehekülge Inglismaa ja Wales: Loenduse, Šotimaa: Loenduse anda põhilised andmed loenduse andmed.

Kõik pubicly saadaval loenduste kohta – neid ajavahemikul 1841-1911 – on hõlmatud online indeksid, ja pildid originaal dokumendid on kättesaadavad mitmed kaubanduslikud teenused.

Kui loendusi Inglismaal ja Walesis on saadaval järgmistes kaubanduslikud veebisaite, mis pakuvad indeksid ja pildid originaal dokumendid kas pay-per-view või tellimuse alusel:

Indeks kuni 1881 loenduse loodi vabatahtlike poolt ja juurdepääs sellele on üldjuhul tasuta nendel saitidel, kuigi teil on vaja registreerida.

Ametlik veebileht Šoti loendusi on Scotlandspeople(link on väline) (pay-per-view). Indeksid kõik Šoti loenduse 1841-1901 on saadaval ka Findmypast(link on väline) ja Esivanemad UK(link on väline)

Iiri loenduste puhul 1841-1891 enam jääda, välja arvatud mõni üksik fragements. Iiri loenduste puhul 1901 ja 1911 on saadaval tasuta rahvusarhiiv Iirimaa Loenduse(link on väline) site.

FamilySearch(link on väline) on indeksid (ei ole veel valmis) kõigi loenduste Inglismaa ja Wales ja Šotimaa loenduste puhul 1841-1891. Piltide kohta England & Wales loendusi, saidi lingid Findmypast. Pole pilte, Šotimaa.

On lugematuid vaba vabatahtlike indeksid, et valikuid loenduse andmed. Kõige põhjalikum on FreeCen(link on väline), kus on indeksid pooleli jaoks 1841-1891 loenduste kohta (England & Walesis ja Šotimaal. Muu vaba indeksid vt lingid GENUKI on loenduse lehekülge Inglismaa ja Wales, Šotimaa ning Iirimaa.

Paljud rahvaloenduse indeksid üksikute maakondade või linnade kohta on ilmunud CD-ROM ja siis leitakse seas pakkumisi sugupuu tarnijate ning raamatukogude ja rekord kontorid asukohta. Ühiskonna Genealogists on suur kollektsioon sellise materjali.

12. Kuidas leida Vald Registrite konkreetse vald?

Juhul, Inglismaa ja Wales, peaaegu kõik ellujäänud Vald Registrid (v.a need, mis on praegu kasutusel kirik) on nüüd hoiule asjakohase Maakonna Rekord Amet (CRO). Sa peaks olema võimalik leida andmed CRO all “Arhiiv ja raamatukogu” vastavas GENUKI maakond lehel. Kui te ei ole kindel, mis (ajalooline) maakonna eriti vald, kasutage GENUKI geograafilise leksikoni.

Seal on online indeksid järjest rohkem vallast, piiskopkondadest ja maakondade nii tasuta ja tasulisi saite. Suurim tasuta kogumise tuleb leida FamilySearch(link on väline), kus on täielik või peaaegu täielik indeksid mitu inglise ja Kõmri maakondades. Teiste tasuta saidi riikliku hõlmatus on FreeREG(link on väline), kus on üle 25 miljoni plaadi, kuigi maakonna leviala on väga erinev.

Mõned rekord kontorid on oma vaba valla registris indeksid, ja seal on palju väiksemaid indeksid, tihti ainult üksikute vald. Kui GENUKI maakond lehekülgedel on lingid neile.

Kõik suured kaubanduslikud andmed-teenused on vald registreerida punktide arv maakondades, ja mõnel juhul dissident registrid on ka olemas.

Ainult vähestel juhtudel leiate piltide originaal registrite online, ja seega tuleb teil külastada CRO või konsulteerida mikrofilm koopia, et kontrollida sisenemise.

Registrite Kiriku Šotimaa enne 1855 kõik on digiteeritud. Indeks nendele ja pilte Registrite võimalik tutvuda Uue Registri Maja Edinburghis või internetis aadressil ScotlandsPeople(link on väline). Juhised hiljem Šoti Kiriku registrid, samuti registrite teised kirikud, Šotimaal, vt Šotimaa: Kiriku Records lehelt.

Üha enam Iiri vald registrid on digiteeritud kohtades nagu Rootsireland(link on väline) ja ametlik Iiri Sugupuu(link on väline). Seal on, mida veel paari Iiri arvestust äriandmete teenuseid. Üldine inforamtion umbes Iiri registrite, vt Kirik Records osa GENUKI on Iirimaa lehele ja Iiri kiriku records lehelt Iiri Esivanemad kohas.

Rohkem üksikasjalikku teavet eelkõige usurühmade ja paikkondades on leitud vastavalt “Kirik Records” rubriigi kohta GENUKI riigi, maakonna ja valla lehekülge.

Paljud indeksid, et vald registrid on avaldatud trükitult või masinakirjas ja leiad koopiad nendest rekord kontorid ja raamatukogu Seltsi Genealogists. Out-of-copyright trükitud indeksid võivad olla saadaval online raamat arhiiv (vt allpool) ja äriliste andmete teenuseid. Enne liigutada, et online indeksid, elektrooniline indeksid olid avaldatakse CD-ROM-il ja paljud neist on veel saadaval või saab olema viide raamatukogud.

Riikliku Matmise Register, koostatakse vabatahtlike pere ajalugu ühiskond sisaldab enam kui 18 miljonit SUURBRITANNIAS matmine records ja on saadaval CD-ROM Föderatsiooni Perekonna Ajalugu, Ühiskond(link on väline) ja internetis aadressil Findmypast(link on väline).

Mikrofilmi versioonid registrite võib konsulteerida kohalike raamatukogude ja perekonna ajalugu, ühiskond. LDS Kiriku Perekonna Ajalugu keskused kõigis maailma osades, kas on või on võimalik, et filmil tahes Briti või iiri registreerida indekseeritud FamilySearch(link on väline).

Paljud GENUKI on maakondades on lehed kõik vallad maakonnas, millest igaüks annab (või punkti) andmed, mida registrid on säilinud eest, et vald ja kus nad asuvad.

Kui te ei ole kindel, mis kirikud kätte ala, kus esivanem elas, konsulteerige GENUKI Kirik Andmebaasi, mis näitab kõik kirikud piirkonnas.ja annab täiendavat teavet nende kohta. Mahtude Victoria Maakonna Ajaloo(link on väline) on võimalik saada täpsemat teavet kirikud kohtades kaetud. Paljud vald kirikud ja muud olulised religioossed ehitised, teil võib ka leida artikli kohta, Vikipeedia(link on väline). Paljud kirikud nüüd on oma veebisait või lehekülje kohta diocesan kodulehel – võite leida linke, et need GENUKI Kiriku Andmebaasi või kui ei ole, mida otsingumootori abil.

13. Kuidas ma teada saan, mis record office hoiab materjali minu esivanemad?

Inglismaa ja Walesi kohta, riiklikku arvestust peetakse rahvusarhiivi, kui kohalikud andmed on üldiselt peetud Maakonna Rekord Kontorid. Šotimaal, kus andmeid hoitakse, mida National Archives of Scotland (nüüd osa riiklikest registritest Šotimaa). Rahvusarhiiv Iirimaa ja Public Record Office Põhja-Iirimaa on samaväärne asutuste Iiri Vabariik ja Põhja-Iirimaa vastavalt.

Archon Directory(link on väline) (haldab UK National Archives) on andmed kõik receord andmekogude Briti Saartel (st Iiri Vabariik on lisatud). Paljud suuremad andmekogude on online-kataloogi, ja ARCHON annab nende lingid. Nime otsing nende kataloogide omakorda üles mis tahes dokument, kui nimi esineb dokumendis kokkuvõte (kuid mitte nimed, mis lihtsalt esineb dokumendis endas).

Näiteks Šoti arvestust, Šoti Archive Network(link on väline) on ka online-kataloogi.

14. Kuidas leida sugupuu raamatuid?

GENUKI Ühendkuningriik ja Iirimaa Bibliograafia lehel on lingid:

 • Online raamat arhiiv
 • Spetsialist kirjastajad
 • Spetsialist Raamatupoodidest
 • Online allikad Üldine Pruugitud ja Haruldased Raamatud.

Mõned out-of-autoriõiguse raamatuid genealoogiliste huvi (tavaliselt vald registreerida indeksid ja kohalikud kataloogid) kohta on ilmunud CD-ROM ja need on saadaval alates sugupuu tarnijad.

GENUKI on mõnda raamatut soovitused Alustamine Sugupuu-ja Perekonna Ajalugu lehelt.

15. Ma nüüd ei pääse mõned GENUKI on lehed – kus on nad läinud?

Väga harva, GENUKI liigub lehekülje või terve osa uude asukohta, kuid muidu GENUKI on leheküljed on väga stabiilne. Nii et, üldiselt, kui leht tundub ei ole enam olemas, see on peaaegu kindlasti ajutine probleem üks paljudest serveritest, mis GENUKI materjali on majutatud. Vaadata aadressil www.genuki.info(link on väline) – saate jälgida “GENUKI Service Status” link kodulehele – näidatakse kõik teenuse häireid me teame, aga muidu ei ole leht harilikult tuleb tagasi paari päeva jooksul. Sest GENUKI on hajutatud teenus, ülejäänud materjal jääb saadaval ka siis, kui teatud lehtede kogum on praegu kättesaamatud.

Kui lehekülg on teisaldatud, kuna te järjehoidja see, GENUKI Otsing leiad selle uude asukohta.

16. Ma ei leia seda kohta GENUKI – kas saate aidata?

Kui see on seotud Briti Saared, kasutage GENUKI otsingumootor lihtsalt veenduge, et teave ei ole võib-olla kusagil GENUKI sa ei ole vaadanud. Kui GENUKI otsingumootor hõlmab ka veebisaite rahvusarhiiv, Ühiskonna Genealogists, Föderatsiooni Perekonna Ajalugu, Ühiskond ja suurem osa Briti ja iiri Perekonna Ajalugu, Ühiskonna saite.

Kui see on seotud materjali, mis ei kuulu GENUKI, eriti kui see puudutab arvestust või teadus riikides väljaspool Briti Saartel, siis Cyndi Nimekirja(link on väline) ja WorldGenWeb(link on väline) on häid kohti otsima linke.

Kui see on üldine küsimus, perekonna ajalugu Briti Saartel, kõige parem on saata sõnum asjakohased arutelu foorum. Palun ärge saatke üldine genealoogiliste päringuid e-posti aadressist ühendust GENUKI hooldajad, sest see on väga ebatõenäoline, et meil on olemas teadmised (või aega), et neile vastata. See võib tunduda ebaviisakas, kuid ei oota vastust sellistele küsimustele.

17. Ei GENUKI salvestada teavet mind?

Nr. GENUKI ei kasuta küpsiseid või mis tahes muu mehhanism jälgimise või salvestada teavet eristatavad üksikud külastajad.

GENUKI ei nõua sisselogimist või registreerimist. Kui sa leiad end palutakse jaoks (kasutajanimi, parool, e-posti aadress, või mis tahes isikuandmed, siis ei ole enam kohta GENUKI ja teil on järginud link teisele saidile.

Aegajalt saame taotlusi inimesed paluvad meil parandada oma e-posti aadress või uuendada oma andmed – me ei saa. Ainus e-posti aadresse saidil on kontaktandmed, kes on kaasatud töötab GENUKI.

18. Ma saan taaskasutamise teavet ja pilte GENUKI?

Kõik materjali GENUKI on autoriõiguse peale:

 • Tsitaate out-of-autoriõigusega kaitstud teoste
 • Skannib out-of-copyright fotod

Isegi sellistel juhtudel võib esineda andmebaasi paremale kollektsioon kõnealuste noteeringute või fotod.

Siiski GENUKI võimaldab taaskasutada vähesel tekst materjali printida puhul

 • üksikute genealogists koostamise materjali mitteärilistel ringlusse hulgas pereliikmete
 • Avalik-õiguslike institutsioonide loomine mitteärilisel materjali toetada sugupuu uurimiseks poolt nende kasutajate jaoks.

Sellistel juhtudel ei ole vaja küsida luba, kuigi sa peaksid sisaldama kinnitus GENUKI allikas, viidates täpne leheküljel, kust materjal on võetud.

Paljud fotod on saadaval GENUKI on kasutatud loal pildistaja nimi ja autoriõiguste ei säilitata GENUKI ise. Kui soovite kasutada mis TAHES foto pärit GENUKI lehekülje, välja arvatud juhul, kui see on selgelt tunnistatud üldkasutatava, sa peaksid alati ühendust GENUKI esimene, et teha kindlaks autoriõiguse omanik, kes sa siis pead lähenemine luba.

Kõik taotlused copyright õigused tuleks saata [email protected]

GENUKI tavaliselt ei anna luba materjali taaskasutada teisele veebilehele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *