AFED TEGEVUSE KÄIGUS

link: http://www.afedonline.org/en/inner.aspx?menuID=6

logoAraabia Foorum Keskkonna ja Arengu (AFED)
Arab Forum for Environment and Development

AFED tööd, et saavutada oma eesmärke läbi järgmine kursus:

– Väljaandmise perioodilise aruande kohta riigi keskkonna-ja loodusvarade Araabia maailmas, rõhuasetusega hindamine edusamme realiseerimise säästva arengu eesmärke, samuti uurida Araabia panuse maailma keskkonnavaldkonna kelder.

– Kokkukutsumise regulaarselt, et arutada regionaalse aruandeid keskkonnaalaste küsimuste kohta ning uurida nende mõju protsessi ja säästva arengu Araabia maailmas, millel on tütarettevõtja koosolekuid, et arutada küsimusi, mis on erilist tähelepanu või konkreetse piirkondliku probleeme.

– Koostöös äriringkondade Araabia maailmas arendada Ettevõtte Keskkonnaalase Vastutuse Programmi vastu säästva tavade ja liikuda puhtama tootmise tehnoloogiaid.

– Edendada teaduslikke uuringuid olemasolevate ja tekkivate keskkonnaprobleemide Araabia maailmas.

– Koostööd meedia ja reklaami sektoris, et edendada keskkonnateadlikkust läbi erinevate vahendite.

– Koostöö õppeasutuste, ülikoolide ja teadusuuringute keskuste arendamisele suunatud keskkonnahariduse programmide kõikidel tasanditel, nii edendada konstruktiivset keskkonnaalast käitumist ja suhtumist, ja ülesehitamisel suutlikkuse domeenid environmental sciences ja juhtimine.

– Toetada võrgustike loomist, valitsusväliste organisatsioonide aktiivne domeen, keskkonna-ja arengu-ja koordineerida ühiseid programme nende seas.

Leave a Reply