Alkuperä Harmaa Fossiilisten Sivusto

Link: http://graysite1.net/Origin.html

Kuten johdannossa mainittiin, alkuperä on ongelmallinen. Yksi vaikeuksista on se, miten (vai onko) että sivusto voi on ollut sekä kuoleman ansa ja habitat for aquatic animals, erityisen suuret. Savet ovat kerroksellinen, ja ei bioturbated kuin olisi, jos eläimet olivat ajautunut tahmea materiaalia. Monet luut ovat runko ja yksikään ei ole pureskeltu tai hajallaan scavengers.

Kaaviot alla valmisteltiin osana juliste esitys vuoden 2005 Tennessee CritterFest tällä Nashville Bicentenial Mall. Alkuperäinen versio oli osittain tyhjä Vaiheessa 2, jossa on merkittävää vapaa-pudota veteen. Suuri tyhjä tila, luola yläpuolella pienempi vedenkorkeus selittää läsnäolo onyx cave, lohkot, jotka olivat löydy savet. Kuitenkin, siinä tapauksessa näkyvä altaan vesi ei välttämättä ole ollut läsnä, todennäköisesti houkutinta eläimet kuivina vuodenaikoina. On myös mahdollista, että veden taso olisi nousevat ja laskevat vuodenaikojen mukaan. Ei näy, on lähde sedimentin ja roskat-laden pinta vesillä. Nämä voivat olla jalkauttaminen suoraan reikään, tai tullut kautta pesuallas jonkin matkan päässä.

Korkean resoluution painovoiman tekemän tutkimuksen George Whitlaw (ks. Linkit) ilmaisee rakenne voi olla monimutkaisempi kuin kuvassa, ja ehdottaa useita osittain yhdistyivät elinten sedimentti on läsnä.

1

Vaihe 1. – Aukkojen muodossa maanalainen, ehkä yhteinen-ohjattu ontelo phreatic vyöhyke. Se täyttyy hitaasti virtaa sedimentin, joka on johdettu läheiseen uppoaminen creek.

2

2. Vaihe. Jälkeen pinnan eroosio, katon romahdus aktivoi ansa. Vinot kerrokset pistettä osoittaa, in-place jäännös, tyypillinen punertava savi alueen johdettu sään cherty kallioperä.

3

Vaihe 3. Jälkeen edelleen eroosiota ja maantäyttöhankkeesta, buff-värinen kuljettaa sora, haudattu ansa on säilynyt. Vaihe 2.5 (ei kuvassa) on alaspäin-loimitus savi kerroksia, koska ne kompakti oman painonsa alla ennen laskeuman alkuun kerroksia soraa.

4

Vaihe 4. Ennen sen löydön, talletus muodostaa ytimen pieni kumpare. Hapetus on myös eteni sisällä yläosat orgaaniset ja fossiiliset -rikas savet.osittain tuhoavat monia fossiileja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *