Jään Mies 3000 vuotta Ennen Joulua

Link: http://www.sjsu.edu/faculty/watkins/iceman.htm

1

löytö miehen ruumis 5000 vuotta sitten Alpeilla tarjoaa kiehtovan kurkistuksen elämään Neoliittinen (New Stone Age) – Euroopassa. Pari Saksasta patikointi vuoristossa, rajalla Itävallan ja Italian välillä löysi edelleen syyskuussa 1991. Kun paljon sekaannusta siitä, minkälaisia löytää (viime tai antiikin) ja toimivalta (Itävalta tai Italia) jäännökset poistettiin oikea arkeologinen tiloja, joissa tutkimuksen voisi toteuttaa. Radio radiohiiliajoitus osoitti, että jäännökset olivat 5300 5200 vuotta vanha.

jään mies on Työkalut ja Aseet

Merkittävä yllätys, kun otetaan huomioon ikä jäännökset oli kupari hieman kirves, esitetty edellä, joka löytyi paikalta. Kupari hieman oli heitetty ja tasoitetaan. Se oli asennettu veistetty marjakuusi-puu haft. Kemiallinen tutkimus osoittaa, kupari epäpuhtauksia kuten arseenia, että ore tuli Alpeilla.

Iceman oli aseistettu jousi ja nuolet, mutta keula oli ilmeisesti keskeneräinen ja kaksi nuolta värisi joka oli nuolenkärjet olivat rikki ja ehjä nuolia ei ollut päätä. Konradin Spindler kirjassaan Mies Jää vakuuttavat, että iceman kokenut traumaattinen tapahtuma muutama päivä ennen hänen kuolemaansa, luultavasti taistelu miesten kanssa, joka jätti hänet kanssa sarjaan murtunut kylkiluita ja ilman jousi ja nuolet.

Jään Mies Vammat

Vuonna 2001 huomattiin, että siellä on nuolenkärki pukea vasen lapaluu (lapaluu) iceman. Tämä olisi halvaantunut hänen vasen käsi ja johti hitaasti hänen kuolemaansa. Tämä uusi löytö sopii hyvin Spindler tapauksessa, että jäämies oli joutunut ratsian hänen kylässä.

Samaan aikaan hänen kuolemaansa, hän oli generatiivinen niveltulehdus jaloissa ja takaisin. Kuten edellä on todettu, että hän oli parantanut kylkiluun murtumat ja siellä oli haavoja hänen käsissä. Hän oli verisuonten kalkkeutumista (kovettuminen valtimoiden), joka voisi johti lopulta sydänkohtauksen. Ilman maitoa tuotteen jäämiä, hänen suolet hän oli todennäköisesti laktoosi-intoleranssi.

Jään Mies on Lopullinen Tuntia

Iceman on kokeilu korkeat vuoret loppukesästä oli luultavasti seurauksena täytyy paeta hänen vastustajansa. Aikana hänen lento hän hankki keula stave alkaen marjakuusi puu ja nuoli akselit. Keula stave oli ollut osittain töissä, mutta ei täysin valmis. Nuolet tarvitaan vain nuoli päät olla käyttökelpoinen. Spindler esittelee kuvan iceman pakenevat korkealla vuoristossa, kun yrittää korjata vahinkoa hänen laitteet ja korvata tappioita. Se oli riskialtista uhkapeliä, jonka jäämies ja hän menetti, mutta hän luultavasti ei ollut vaihtoehto. Spindler viittaa siihen, että iceman on kylä oli hyökätty juuri kun viljan sato ja raiders tarkoitus verilöyly kaikki asukkaat. Iceman pakeni, mutta vammoja ja vahingoittaa joitakin hänen laitteet. Jos iceman oli todennäköisesti harjoittamaa raiders kuin leppymätön vihollinen, joka olisi aina olla heille vaaraksi. Spindler arveluja perusteella iceman on laitteita, jotka hän on saattanut olla paimen käytetään elossa omasta pitkiä aikoja. Jos iceman oli pakenevat hänen elämänsä on huomattava, että hän teki melkein vedenjakaja divide, joka olisi antanut hänelle mahdollisuuden tulla toinen valley ja mahdolliset turvallisuuteen.

Jään Mies on Laitteet

Iceman suorittaa yksinkertainen pack runko, johon hän voi kuljettaa raskaampia kuormia selässään. Tämä pakkaus runko oli äärimmäinen yksinkertaisuus. Se koostui hazel haara koukussa osaksi käänteinen U-muoto, jossa kaksi lautaa, jotka oli sidottu yli avoimet päät U ja sopii koko alaselän. Turkis säkki ehkä koivu-kuori kontti olisi ollut kiinnitetty pack runko.

Siellä oli toinen koivun-kuori, säiliö, joka oli kuljettaa hiillos. Tämä palo-ember kontti sisälsi joitakin kasviaineksista, joka sisälsi palasia ja kuoret viljan (vehnä-ja einkorn). Tämä on erittäin merkittävää, koska se osoittaa, että yhteisöjen alueella oli maatalous.

2
Pussi sisälsi pieni parransänki rod etsivät hieman kuin kynä, mutta joissa sauva on valmistettu sakara. Tämä oli väline, joka koskettaa reunan flint terät; eli, hilseily pois bittiä edge antaa uusia terävä reuna.Noin hänen pallea iceman oli vyö-pussi, joka sisälsi muutamia keskeisiä työkaluja ja tarvikkeita. Ulkopuolella vyö-pussi ripustetaan kaksiteräinen tylppä-terävä veitsi kudottu ruoho tupella. Tämä veitsi olisi hyödyllinen leikkaus, mutta ei toimia puukotus ase.

Iceman suorittaa palo-alkaen kit sekä säiliö kuljettaa hiillos. Palo-alkaen pakki oli tarjous, joka koostuu sellu-erityisesti sieni ja piikiven palasia. Siellä oli todisteita kannalta pölyä, että rikkikiisu oli käytetty palo alkaa pakki, mutta ei paloja rikkikiisu löytyi.

Toinen merkittävä vähän laitteita oli net. Mesh net on liian suuri tehokkaaseen kalastukseen, mutta saattaa olla tarjoillaan ansaan lintuja. Spindler oli nähnyt samanlaisia verkkoja käytetään Portugalissa ansaan lintuja.

Löytyi iceman oli kaksi kappaletta koivun sieniä tai galls, joka oli pistänyt nauhat eläinten piilottaa. Sprindler ehdottaa nämä olivat kuluneet vasemmalla ranteen iceman lääkkeiden syistä. Koivu gall on antibakteerisia ominaisuuksia.

Jään Mies Vaatteet

Iceman on vaatetus koostui:

  • turkis-hattu, jossa leuka-hihna, katkaistun kartion muotoinen.
  • vaate, joka on kuin polvipituinen paita on valmistettu parkitsemattomista turkiksia, mutta hihaton ja karkeasti kuin poncho rakentamisessa.
  • vyö ja lannevaate ohut nahka.
  • Leggingsit hihnat topit roikkumaan vyön ja välilehdet lisätä osaksi topit kengät pitää pohjat alas.
  • Kengät nahka hihnat ja ruoho täyte lämpöä.
  • viitta valmistettu punottu ruoho.

Vaatteet ja laitteet iceman on verrattavissa kivikauden ihmisten nykyaikana, kuten Amerindians, ennen kuin Eurooppa-yhteyttä. Jollain tapaa iceman oli enemmän hienostunut materiaali kuin kivikauden ihmiset nykyaikana. Hän kun kaikki oli elää aikana end of the Stone Age siirtyminen pronssikaudella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *