Komponentti-Pohjainen Vastaanottotarkastus

Link: http://mikepackdev.com/blog_posts/41-component-based-acceptance-testing

Oletko kuullut sivu esineitä? Ne ovat mahtavia. Kutsun niitä POs. He olivat suunniteltiin suuntaviivoja järjestää toimia, joilla käyttäjä ottaa sovelluksen sisällä, ja ne toimivat melko hyvin. On olemassa muutamia puute POs, kuitenkin. Eli suuntaviivat (tai sen puute) noin miten käsitellä kappaletta sovellus, joka on jaettu eri sivuille. Se, missä komponentit ovat hyödyllisiä.

Komponentti on osa sivun, koko sivun koostuu nolla tai useampia osia. Rinnalla komponentteja, sivun voi myös olla ainutlaatuinen segmentit, jotka eivät sovi hyvin osaksi komponentti.

Moderni web-osat ovat enemmän kuin visuaalinen abstraktio. Web components kasvavat käyttöä, kuten puitteet, kuten Kulma, Palo ja Reagoi puolestapuhuja niiden hyväksymistä kunnolla kiteyttää HTML, CSS ja JavaScript. Jos olet jo järjestäminen teidän front-end-koodin osia, tämä artikkeli tuntuu ihan luonnolliselta. Uncoincidentally, käyttäytymiseen kapselointi komponenttien sisällä hyväksymistestit on usein sama käyttäytymiseen kapselointi komponenttien front-end-koodin. Mutta olen jo vähän asioiden edelle…

Katsotaanpa nopeasti kertaus POs. POs vuodelta 2004, kun alun perin nimeltään WindowDrivers. Seleeni WebDriver suosituksi tekniikkaa nimellä Sivu Esineitä. Martin Fowler kirjoitti hänen uusimmat lähestymistapa POs vuonna 2013. On jopa joitakin mielenkiintoisia akateeminen tutkimus vaikutuksista POs. Yleisesti ottaen, yhden PO edustaa yhden sivun testataan. Se tietää yksityiskohtia vuorovaikutuksessa sivun, esimerkiksi, miten löytää elementti, napsauttamalla.

Hyväksymistestit ovat kaksi ensisijainen luokat tapahtumia: toimet ja väitteitä. Toimet ovat vuorovaikutus-selain. Väitteitä on tarkistaa, että selain on oikea valtio. Yhteisö haluaa, että POs suorittaa toimintoja sivulla, mutta eivät tee väitteitä. Väitteet pitäisi asua testata itse.

Osoittaa, POs ja osia, katsotaanpa kirjoittaa joitakin hyväksymistestit noin pari perus vuorovaikutus Twitter-profiili-sivulla, kuvassa alla.

1

Kun klikkaamalla sininen sulka kuvaketta oikeassa yläkulmassa, ja se avaa valintaikkunan, jonka avulla käyttäjä voi säveltää tweet.

2

Tässä esimerkissä, käytämme Ruby, RSpec ja Vesisika matkia näitä yhteisvaikutuksia meidän hyväksymistestit, mutta sääntöjä, me keskustella tässä voidaan helposti kääntää muille toolsets.

Voisimme aloittaa PO, joka näyttää seuraavan. Tämä yksinkertainen PO tietää miten käy profiili-sivulla, siirry käyttäjän seuraajia, ja alkaa säveltää piipittää.

module Page
class Profile
include Capybara::DSL

def navigate(handle)
visit “/#{handle}”
end

def navigate_to_followers
click_link ‘Followers’
end

def open_tweetbox
click_button ‘Tweet’
end
end
end

Seuraava testi käyttää jokainen osa edellä PO.

describe ‘the profile page’ do
let(:profile_page) { Page::Profile.new }

before do
profile_page.navigate(‘mikepack_’)
end

it ‘allows me to navigate to the followers page’ do
profile_page.navigate_to_followers

expect(current_path).to eq(‘/mikepack_/followers’)
end

it ‘allows me to write a new tweet’ do
profile_page.open_tweetbox

expect(page).to have_content(‘Compose new Tweet’)
end
end

Se on aika paljon kaikki PO ei. Minulle, on olemassa muutamia jäljellä olevat kysymykset tässä vaiheessa, mutta olemme pitkälti esiteltiin malli. Korosta missä POs alkaa hajottaa, katsotaanpa malli “seuraajia” – sivulla käyttäen PO.

module Page
class Followers
include Capybara::DSL

def navigate(handle)
visit “/#{handle}/followers”
end

def navigate_to_tweets
click_link ‘Tweets’
end

# Duplicated from Page::Profile
def open_tweetbox
click_button ‘Tweet’
end
end
end

Uh oh, olemme kohdanneet meidän ensimmäinen ongelma: käyttäjä voi luoda piipittää sekä main profile-sivun ja sivun seuraajia. Meidän täytyy jakaa #open_tweetbox toiminnan välillä nämä kaksi sivua. Perinteisen viisauden on luoda toinen “tweetbox sivu”, kuten seuraavassa. Siirrämme #open_tweetbox menetelmä uuteen PO ja muut POs, ja nimeä se #avaa.

module Page
class Tweetbox
include Capybara::DSL

def open
click_button ‘Tweet’
end
end
end

Meidän testi-profiili sivu sisältää nyt uuden Tweetbox PO ja meidän koodi on paljon enemmän KUIVA.

describe ‘the profile page’ do
let(:profile_page) { Page::Profile.new }
let(:tweetbox_page) { Page::Tweetbox.new } # New code

before do
# Original setup remains the same
end

it ‘allows me to navigate to the followers page’ do
# Original test remains the same
end

it ‘allows me to write a new tweet’ do
tweetbox.open

expect(page).to have_content(‘Compose new Tweet’)
end
end

Olemme nyt vastassa toinen arvoitus: jos molemmat tweets sivu ja seuraajia sivuilla on kyky kirjoittaa uuden piipittää, me kopioida testi säveltää piipittää molemmat sivut? Me laittaa sen yhdellä sivulla ja ei muuta? Miten me valita, mikä sivu?

Tämä on, jos komponentit saapuvat paikalle. Itse asiassa, me melkein on osa jo: Sivu::Tweetbox. En pidä perinteisen viisauden tehdä minkä tahansa osan sivun, toinen PO, kuten teimme Sivu::Tweetbox. Mielestäni POs pitäisi edustaa koko sivut. Uskon, että koko sivuja ja osia sivuja (eli komponentit) suorittaa huomattavasti eri semantiikka. Meidän tulee kohdella POs ja komponentteja eri tavalla, vaikka niiden toteutukset ovat enimmäkseen johdonmukaisia. Puhutaanpa eroja.

Tässä on minun ohjeita sivu ja komponentti esineitä:

Jos se on jaettu eri sivuille, se on osa.
Sivujen Url-osoitteet, osia ei ole.
Sivuilla on väittämiä, osia ei ole.
Katsotaanpa käsitellä näitä erikseen.

Jos se on jaettu eri sivuille, se on osa.

Katsotaanpa refactor-Sivu::Tweetbox objektin komponentti. Seuraava pätkä yksinkertaisesti muuttaa nimi Sivu::Tweetbox Komponenttia::Tweetbox. Se ei vastaa enemmistön kysymyksiimme, mutta se on välttämätön lähtökohta.

module Component
class Tweetbox
include Capybara::DSL

def open
click_button ‘Tweet’
end
end
end

Testeissä, sen sijaan, käyttää sub-sivu esine, Sivulla::Tweetbox, meillä olisi nyt instanssia Komponentti::Tweetbox komponentti.

Sivujen Url-osoitteet, osia ei ole.
Tämä ero on tärkeä, koska se antaa meille mahdollisuuden luoda entistä parempia työkaluja ympäri sivuja. Jos meillä on pohja-Sivun luokka, voimme alkaa ajatusta URL-osoitteen. Alla lisäämme yksinkertainen DSL julistaa sivun URL-osoite, uudelleenkäytettäviä #navigoida menetelmä, ja kyky väittää, että sivu on nykyinen sivu.

class Page
# Our mini DSL for declaring a URL
def self.url(url)
@url = url
end

# We’re supporting both static and dynamic URLs, so assume
# it’s a dynamic URL if the PO is instantiated with an arg
def initialize(*args)
if args.count > 0
# We’re initializing the page for a specific object
@url = self.class.instance_variable_get(:@url).(*args)
end
end

# Our reusable navigate method for all pages
def navigate(*args)
page.visit url(*args)
end

# An assertion we can use to check if a PO is the current page
def the_current_page?
expect(current_path).to eq(url)
end

private

# Helper method for calculating the URL
def url(*args)
return @url if @url

url = self.class.instance_variable_get(:@url)
url.respond_to?(:call) ? url.(*args) : url
end

include Capybara::DSL
end

Meidän profiili ja seuraajia POs voi nyt käyttää base class meidän on vain määritelty. Katsotaanpa päivittää niitä. Alla, me käyttää mini DSL-ilmoittaa URL-osoitteen alkuun. Tämä DSL tukee kulkee lambrias mahtuu PO, joka on dynaaminen URL-osoite. Emme voi poistaa #navigoida menetelmä sekä POs, ja käyttää yksi Sivu perustaa luokan.

Profiili-sivulla, refactored käyttää Sivun perustaa luokan.

class Page::Profile < Page
url lambda { |handle| “/#{handle}” }

def navigate_to_followers
click_link ‘Followers’
end
end

Seuraajia sivulla, refactored käyttää Sivun perustaa luokan.

class Page::Followers < Page
url lambda { |handle| “/#{handle}/followers”}

def navigate_to_tweets
click_link ‘Tweets’
end
end

Alla testi käyttää nyt päivitetty PO APIs. En kuitenkaan osaa testata luoda uuden piipittää, mutta aloitan käsittelemällä se pian.

describe ‘the profile page’ do
let(:profile_page) { Page::Profile.new }

before do
profile_page.navigate(‘mikepack_’)
end

it ‘allows me to navigate to the followers page’ do
profile_page.navigate_to_followers

expect(Page::Followers.new(‘mikepack_’)).to be_the_current_page
end
end

On olemassa muutamia asioita, joita tapahtuu ennen testiä. Ensinnäkin, emme ole hardcoding Url-testit itse. Alkuperäisessä esimerkissä URL profiilisivu ja URL seuraajia sivulla oli kovakoodattu ja siksi ei uudelleenkäytettäviä koko testit. Laittamalla URL-PO, voimme kiteyttää URL-osoite.

Toiseksi, meidän käytössä on URL-osoitteen sisällä profile_page PO siirry käyttäjän profiilisivulle. Meidän testi setup, meidän kertoa selaimen navigoida URL-osoite, mutta meidän määrittää vain kahva. Koska meidän Sivu perustaa luokan tukee lambrias tuottaa Url-osoitteet, voimme dynaamisesti luoda URL perustuu pois kahva.

Kolmanneksi, me väittävät, että seuraajia sivulla on nykyisen sivun, käyttäen hieman RSpec magic. Kun tekee väitteen #be_the_current_page, RSpec soittaa menetelmä #the_current_page? mitä esine väite on tehty. Tässä tapauksessa, se on uusi esiintymä-Sivulla::Seuraajia. #the_current_page? odotetaan palauttavat tosi-tai epätosi, ja meidän versio se käyttää määritetyn URL-osoitteen PO tarkistaa vastaan nykyisen selaimen URL-osoite. Alle olen kopioinut relevent koodi Sivun perustaa luokan, joka täyttää tämän väitteen.

def the_current_page?
expect(current_path).to eq(url)
end

Tämä on, miten voimme tarjota parempaa URL tuki POs. Luonnollisesti, osat sivu ei ole Url-osoitteita, joten osia ei ole Url-osoitteita. (Jos olet pikkutarkka, jokin sivun osa voi olla yhteydessä fragment identifier, mutta nämä lähes aina linkki kopioi sisällä sivun, ei erityisiä toimintoja.)

Sivuilla on väittämiä, osia ei ole.
Perinteiset viisaus ehdottaa, että POs pitäisi tehdä väitteitä sivulla. Niitä tulee käyttää yksinomaan suorittaa toimia. Ottaa rakennettu suuria järjestelmiä ympäri POs, en ole löytänyt mitään todisteita siitä, että tämä on kannattava sääntö. Subjektiivisesti olen huomannut kasvu ilmeikkyys testejä, jotka tekevät väitteitä POs. Objektiivisesti, ja mikä vielä tärkeämpää, on kyky uudelleen näkökohtia PO toimien välillä ja väitteitä, kuten DOM valitsimet. Uudelleenkäyttö koodi toimien välillä ja väitteitä on tärkeää pitää test suite KUIVA ja löyhästi. Tekemättä väitteitä, tietoa sivulla ei ole hyvin kapseloitu PO ja on täynnä koko testin suite.

Mutta on yksi asia, väite-vapaa esineet, jotka minä syleillä, ja tämä tuo meidät takaisin noin puututaan, miten voimme hallita osia.

Osia ei saa esittää väitteitä. Komponentti esineitä on olemassa, niin voimme täysin testata sovelluksen, mutta halu tehdä väitteitä, niitä pitäisi johtaa meidät alas eri polkua. Seuraavassa on hyväksyttävää käyttää komponentteja, kuten me käyttää sitä suorittaa toimia yksinomaan. Täällä, me olettaa, kolme menetelmiä olemassa tweetbox komponentti, joka antaa meille mahdollisuuden julkaista piipittää.

describe ‘the profile page’ do
let(:profile_page) { Page::Profile.new }
let(:tweetbox) { Component::Tweetbox.new }

before do
profile_page.navigate(‘mikepack_’)
end

it ‘shows a tweet immediately after publishing’ do
# These three actions could be wrapped up into one helper action
# eg #publish_tweet(content)
tweetbox.open
tweetbox.write(‘What a nice day!’)
tweetbox.submit

expect(profile_page).to have_tweet(‘What a nice day!’)
end
end

Yllä olevassa esimerkissä, käytämme tweetbox komponentti suorittaa toimia sivulla ja profiili PO esittää väitteitä, tietoja-sivulla. Olemme ottaneet käyttöön #have_tweet väite, että pitäisi tietää, mikä osa sivun löytää tweets ja soveltamisala väitteen, että DOM valitsin.

Nyt, esitellä, miten ei käyttää komponentteja, meidän täytyy uudelleen meidän ensimmäinen testi. Tämä testi tekee väittämiä sisältö tweetbox komponentti. Olen kopioinut sen alle vertailun helpottamiseksi.

describe ‘the profile page’ do
let(:profile_page) { Page::Profile.new }

before do
profile_page.navigate(‘mikepack_’)
end

it ‘allows me to write a new tweet’ do
profile_page.open_tweetbox

expect(page).to have_content(‘Compose new Tweet’)
end
end

Jälkeen muuntamalla tämä testi käyttää tweetbox komponentti, se näyttää seuraavalta.

describe ‘the profile page’ do
let(:profile_page) { Page::Profile.new }
let(:tweetbox) { Component::Tweetbox.new }

before do
profile_page.navigate(‘mikepack_’)
end

it ‘allows me to write a new tweet’ do
tweetbox.open

expect(tweetbox).to have_content(‘Compose new Tweet’)
end
end

Ole hyvä. Teemme väite tweetbox komponentti.

Miksi ei tehdä väitteitä siitä osia? Käytännössä mikään ei estä sinua, mutta sinun täytyy silti vastata kysymykseen: “kaikki sivut, jotka käyttävät tätä komponenttia, mikä sivu pitäisi tehdä väitteitä?” Jos valitset yhden sivun toiseen, aukkoja testin kattavuus on hengissä. Jos valitset kaikki sivut, jotka sisältävät kyseisen osa-suite on tarpeettoman hidas.

Taipumus tehdä väitteitä osat johtuu dynaamisen luonteen osia. Jos tweetbox komponentti, painamalla “new tweet” – painiketta antaa dynaamisen käyttäytymisen komponentti. Tämän painikkeen painaminen näyttää modaalinen ja lomake säveltää piipittää. Dynaamisen käyttäytymisen komponentti on toteutettu JavaScript, ja sen vuoksi olisi testattu JavaScript. Testaamalla JavaScript, siellä on yksittäinen testaus eteinen komponentin kanssa ja olemme enemmän jäykästi kattaa osan reuna tapauksissa.

Alla on vastaava JavaScript testi väittää että sama käytös, koska testin edellä. Voit käyttää Tl helppo tapa integroida JavaScript-testejä omalle Rails-ympäristössä. Olen myös käyttää Mocha-testi puitteet, jossa Chai väite kirjasto.

describe(‘Twitter.Tweetbox’, function() {
fixture.load(‘tweetbox.html’);

beforeEach(function() {
new Twitter.Tweetbox();
});

it(‘allows me to write a new tweet when opening the tweetbox’, function() {
$(‘button:contains(“Tweet”)’).click();

expect($(‘.modal-title’).text()).to.equal(‘Compose new Tweet’);
});
});

Testaamalla sisällä JavaScript, meillä on nyt selkeä kohta tehdä väitteitä. Ei ole enää epäselvyyttä siitä, mihin komponentti tulee olla testattu. Jatkamme käyttää osia yhdessä POs suorittaa toimia, meidän hyväksyntää suite, mutta meillä ei ole esittää väitteitä niistä. Nämä testit tulee suorittaa huomattavasti nopeammin kuin mitä olemme yritys Vesisika, ja olemme siirtymässä testauksen logiikka lähemmäksi koodi testattavan.

Käärimistä jopa
Ei ole yllättävää, jos käytät web-osia tai seuraavat komponentti-pohjainen rakenne sisällä HTML-ja CSS -, komponentti-pohjainen vastaanottotarkastus on luonnollinen istuvuus. Huomaat, että komponenttien testit kartta läheisesti osia oman markup. Tämä luo johdonmukaisuutta ja ennustettavuutta, kun säilytetään test suite ja takoo yhteinen sanasto välillä suunnittelutiimit.

Sinun mittarilukema voivat vaihdella, mutta löysin tämän sivun ja komponentin rakenne helpottaa organisaation päätökset, jotka ovat tarpeen jokaisessa hyväksyminen suite. Käyttämällä kolme yksinkertaisia ohjeita tässä artikkelissa, tiimisi voi tehdä merkittäviä harppauksia kohti laadukkaampia suite. Onnellinen testaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *