AWS Infrastruktuuri Stanfordi Muidugi Paralleelselt Programmeerimine

Link: https://elliottslaughter.com/2014/07/cs149-setup-tool

Kahe viimase talved, mul on olnud privileeg olla abiõpetaja CS149: Parallel Programming Stanfordi Ülikool koos juhendajate Alex Aiken ja Kunle Olukotun. Kui ma alustasin, ma võtsin töö overhauling juhtimise masinad muidugi. CS149 on ebatavaline, et iga määramine uurib erinevaid programmeerimise mudelit. Selle tulemusena on iga loovutamise töötab erinevatel riistvara-ja tarkvara stack.

Alguses, TAs säilitada eraldi füüsilise riistvara iga ülesanne. Asutamise loovutamine tähendas, et läheb alla kelder, Väravad hoone kontrollib, et masinad poleks olnud laenatud või varastatud ja konfigureerimisega (tihti käsitsi) tarkvara iga uus kvartalis. See protsess sai isegi problemaatilisem, kui käive seas TAs tulemusena vähene järjepidevus vahel kordused muidugi. On selge, et see oli kontrollimatu pikemas perspektiivis.

Eelmise aasta TAs oli hakanud liikuma, et AWS EÜ2, kuid jättis üleminek puudulik. Ma hakkasin käputäis pool-küpsetatud AMIs ja ülejäänud füüsiline riistvara enne üleminekut. Olles otsustanud täita liikuda EÜ2, hakkasin üle uue infrastruktuuri. Minu eesmärk oli teha protsess on täielikult automatiseeritud, nii et iga määramine võiks joosta väike käputäis käsud.

See infrastruktuur, mis on olnud tootmises kasutada Stanfordi kaks aastat, on nüüd välja nagu avatud lähtekoodiga alusel MIT litsents. Allikas ja juhised on kättesaadavad projekti lehekülg, siin:

Ma olen uhke oma töö, aga et olla täiesti aus, kood ei ole, et päris. Kui TA, minu eesmärk oli alati olla piisavalt hea, ei ole täiuslik. Kohtades, kus see mõistlik, ma taaskasutada olemasolevaid tehnoloogiaid (nt Kerberos). Teistes kohtades, ma valtsitud minu enda kergeid lahendusi, mitte vastu võtta, mida ma tundsin vajalik tehnilise koormuse (näiteks Nuku et al.). Arvestades, et minu tähtaeg esialgse töö rakendamise oli kaks nädalat, ma seisan otsused. Aga kui mul oleks antud rohkem aega, et ehitada MVP, ma oleks võinud teha erinevaid valikuid.

Kood on võetud piisavalt hästi, et võimaldada taaskasutamise kursused sarnane CS149. See ütles, programmeerimise mudeleid, mis erinevad oluliselt neist, mida õpetatakse CS149 (nt MPI) rohkem vaeva vaja.

Seotud

Leave a Reply