Väljaannete Täiskasvanutele

Link: http://www.mariannedyson.com/passion.html

poolt auhinnatud Autor & endine NASA Lennu Kontrolleri Marianne Dyson

Täname teie huvi minu töö! Mul on kaks nonfiction raamatut, üks kogumine ulme lugusid, üks raamatu kogumik luuletusi ja kümneid artikleid, luuletusi ja novelle saadaval täiskasvanud lugejatele. Täielik nimekiri kõigist minu väljaanded on minu KIRJANDUS lehekülje lingid, kust lugeda või neid osta. Minu raamatud, e-raamatud ja anthologies sisaldavad minu töö on kättesaadavad läbi minu Raamat Tellimused lehelt.

Ülejäänud see leht on pühendatud minu muistelmateos, Kirg Ruumi. Palun vaata Space ja Astronoomia rohkem infot kirjalikult ja sisu, et ajalugu teksti.

Kirg Ruumi: Seiklused Teedrajav Naine NASA Lennu Kontrolleri

1
Kliki kõrge res kate pilt.
mul oli õnn olla üks esimene naissoost lennu kontrollerid NASA Johnson Space Center. Kokkutulek NASA Lennu Tegevuse Branch paar aastat tagasi, ma avastasin, et kõigil ei ole minu packrat tendentse! Ilmselt olen üks väheseid inimesi, kes hoidis teataja, võttis vana konsooli palgid ja aegunud dokumente, kodu -, ja tõmmatud pilte ja kirju, ja ajalehe väljalõiked, mis on seotud varase Shuttle Programmi albumitesse. Ärgitusel teised endised lennu kontrollerid, keerasin selle algmaterjali arvesse Kirg Ruumi, mis oli avaldatud Springer 2015. aastal.

Hüpata lehel, Loe Kommentaare

Minu teekond, et NASA ja elukestva huvi ruumi algas inspiratsiooni Apollo. Oma raamatu avab lugu, kus ma olin päeval, meeste esimene maandus Kuul.

juuli 20, 1969

“Tüdrukud! Tüdrukud!” keegi hollered väljastpoolt big red barn. Olin Roomav Aakri Ratsa-Ratsutamine Laagris, lähedal Kanton, Ohio. “Pane oma luuad ära ja tulgu majja! Nad pole maandus Kuul!”

Ma ei pea teine kutse. Ma innukalt järgida kosmoseprogrammi alates esimesest klassist, kui John Glenn oli orbited Maa. Ma olin 14 nüüd, ja ma armastasin ruumi isegi rohkem, kui hobused. Eelmise aasta kevadel, ma isegi kirjutanud ja käsitsi trükitud 60-leheküljeline raamat “Apollo Programmi” minu kaheksanda klassi inglise keele klassi.

Ma katkendjoon alates lett, fikseerimine värava taga mind, ja jooksis tolmune tee laagris omaniku maja. “Oota!” mu parim sõber Chrisse hollered, kui ta scampered üles tee minu taga, millele järgnesid teised tüdrukud.

Omanik, Proua Noll, nõudis, et me pintsel tolmu ja õled maha üksteise riideid ja eemaldada meie mustad kingad enne sisenemist oma maja. Siis me esitada arvesse tema elutuba ja elama ristatud jalgadega vaibal, ees televiisor. TV oli iseseisev töö, mööbel, kasti jalad umbes kolm jalga pikk “küüliku kõrvad” antenn. Pilt oli must ja valge.

Tuttav nägu CBS News anchor Walter Cronkite ilmus ekraanile. Tema sügav hääl, ta selgitas, et Missiooni Kontrolli Houston oli andnud Apollo 11 astronaudid Neil Armstrong ja Buzz Aldriin “go”, et väljuda oma kosmoselaev. Mehed oli kavandatud magada, kuid olid liiga täis üles pärast põnev esimene maandumine Kuul.

Ma olin sisestanud üles, liiga. See oli esimene päev laagris, ja ma tahaks lihtsalt täidetud viis uut tüdrukud. Meil oli palju rääkida, kuigi me ootasime, et astronaudid lahkuda lunar lander. “Kumba te arvate, mis on kõige armsamad?” Sue küsis minult, kui me koormatud meie plaadid õhtusöök.

“Vahet pole,” ütlesin ma, krabamine roll. “Nad on abielus!”

Sue kortsutas kulmu ja siis ohkas, kui ta ammutas oad peale tema plaat. “Kas poleks unistav abielluda astronaut?”

“Jah,” nõustusin. Siis lisasin vaikselt, “Kuid veelgi parem, kui sa võiks olla üks!”

Lõpetasime õhtusöögi ja astronaudid veel ei olnud tekkinud oma laeva. Oleme mõelnud, mida nad olid võttes õhtusöök. (Sain teada hiljem, peekon kuubikuteks. Yuk!) Me trotted tagasi ait õhtul logima. Ma harjatud hobune, kes jagavad minu hüüdnimi, Punane. Siis saime meie dušid ja tagasi Mrs. Noll maja.

Televisiooni spurted staatilist täis hääli meeskonna räägi Missiooni Kontrolli. Milline oli võtta nii kaua? Miks ei ole nad lihtsalt ust avada ja hop välja? Enne magamaminekut tuli ja läks. Õnneks Proua Noll andke meile jääda kuni see ajalooline sündmus.

Lõpuks, kuus tundi pärast Apollo 11 maandus, kummituslik must ja valge “live from the Moon” image flickered ekraanil. Kell 10:39 p.m. p.m. p.m. p.m. p.m. Ida-aeg, Armstrong rääkis nüüd-tuntud sõnad: “See on üks väike samm inimesele, kuid suur hüpe inimkonnale”, kui ta astus tagasi maha redeli peale kuu pinnale. Mäletan, et mõtlesin, kuidas ma tahaks, et jälgida tema jälgedes.

Aga 1969. aastal, ei olnud sellist asja nagu naiste astronaut. Ükski naine minu pere oli läinud isegi ülikooli. Veel eelmine talv, ma tahaks kirjutatud minu päevik, “ma soovin väga, et saama astronaut. Vabandust, et ma olen tüdruk, aga ma pean rohkem pingutama siis.”

Nagu ma tõstis pilgu ja vaatas poole Täiskuu et juuli õhtul, ma imestasin selle üle, et seal oli mehi kes seal tagasi vaadates mind. Kui need mehed võiks kõndida Kuu, siis võib-olla kõhn punase pealkirjaga tüdruk väike linn Ohio võiks leida viis, kuidas minna kolledžisse ja ühel päeval tööle NASA.

LÕPUS katkend.

2
Marianne, 2. paremalt, Roomav Aakri, juuli 1969. Parim sõber Chrisse on 5 paremalt. Tüdruk parempoolsem on Judy. Meie nõustaja on püsti. Aidata kindlaks teha teised tüdrukud oleks teretulnud.

KOMMENTAARID

Vaatab Elizabeth Griffin, Vaatluskeskus, Vol. 136 (1255), detsember 2016. “Raamat on hästi kirjutatud, ja voolab energeetiliselt koos diarist on üksikasjalikult läbi kõik palju ülesandeid, mille ta oli usaldatud NASA … . See raamat innustab, inspireerib ja rõõmustab, ja peaks olema lugemisel loetelu kõik – õpetajad, teadlased, ja eriti naiste – teadlased on või ei ole.”

Arvustanud Mark Lardas pühapäeval, 17. juuli 2016. Ta ütles, et raamatu, “lööb põnevust alguses shuttle programmi, kuid maandus see reaalse elu lõpus ja 20. sajandi Ameerikas.” Loe läbi, Galveston Daily News.

Vaadata Claire Stephens ajakirja National Space Society, Ad Astra, Suvel 2016 teema.

Motiiv artikkel, mida Brian Albrecht Cleveland Plain Edasimüüja, printida, kopeerida, jaanuar 31, ja online 1. veebruar 2016.

Financial Times>Äri Raamatud> Läbi: “Kirg Ruumi”, Marianne Dyson. November 25, 2015. Anjana Ahuja kirjutab, et “Kirg Ruum ei ole täielikult erinevate EL Jamesi uhket bestseller Viiskümmend Halli Tooni. Nii funktsioon ambitsioonikas naine peategelased ja turgu mehed; meetmed, kõristid kohta breathlessly; ja stiili puudused on tasakaalustatud surfeit, frankness.” Loe rohkem.

Uuendused/Parandused

Minu vabandused ei ole püüdmine need vead enne avaldamist, ja tänu lugejatele teatamise nad mulle, palun saada meie oma punase pliiatsiga ja teha järgmised parandused Kirg Ruumi. Lae alla Parandused pdf.

Lehekülg 17., 4. lause. Muuta lugeda, et “Kõik õppejõud olid meessoost, välja arvatud Patricia Reiff, kes oli täiendust professor.”

Lk 67, viimane lõik, muuta Hutsel, et Hutsell.

Lk 123, 2. lõikes ja Leht 125, 10. lõikes, muutus McClendon, et McLendon.

Leht 156, caption, muuta Burleson, et Burlison.

Leht 167, 2. lõikes, muutus 1980. aastate lõpus ja 1960. aastatest kuni 80ndate ja 60ndatel.

Leht 214, Janis Plesums on mees. Nii viimases lõigus asendada lause ja esimene osa parenthetical “ainult teiste naiste… (Plesums ja …” “ainult teise naise ees ruumi seisukoha S-4 oli Lennu Kirurg Ellen Schulman. (Anngienetta [sic] Johnson oli…”

Leht 259, 2. lõikes, Denny Holt ei olnud Sim-Juhendaja S-5, nii et kustuta oma nime.

Leht 275, asendada pealdis 13.7. “S-5. Columbia pilt kajastub vihmavee kohta tavaliselt kuiv lakebed Edwards AFB.”

Leht 285, 2. lõikes, rist läbi “Janis Plesums”

Lk 376, kustuta indeks loetelu Denny Holt, muuta Hutsel, et Hutsell

Lk 379, kustuta indeks loetelu Janis Plesums

Leave a Reply