Tarkvara Toby Driscoll Chebfun

Link:http://www.math.udel.edu/~driscoll/software/

Chebfun on tasuta paketi MATLAB ja avatud lähtekoodiga tarkvara projekt. Selle eesmärk on pakkuda numbriline arvutus, mille ülesanded. Minu huvi ja toetus, et süsteem on kõige nähtavamalt lahendus tavalised ja (1+1-mõõtmeline) osaline diferentsiaal. Kasutades tuttav MATLAB süntaks nagu \ ja eigs, lahendusi piir-väärtus või eigenvalue probleeme on võimalik saada täielik numbriline täpsus automaatselt.

Schwarz-Christoffel Tööriistakast

KS Tööriistakast on probleemide lahendamise keskkond arvutus-ja suhtlemise koonilise kaardid piirkondade piirneb hulknurgad, sealhulgas unbounded piirkonnad, loogiline nelinurka, ja kanalid. See sisaldab moodul lahendus Laplace võrrandi selliste piirkondade tükati konstantne piirtingimused, et kümme numbrit või rohkem sekundit. Peaaegu kõik Tööriistakast funktsioonid on kättesaadavad läbi graafilise liidese.

1

Muud MATLAB tarkvara2

versioon, see leht on ka saadaval serbohorvaadi tänu Anja Skrba.

Lehe stiilis Metro UI CSS

Leave a Reply